ALGEMEEN

Keurmerken, je hebt ze inmiddels in vele soorten en maten. Er zijn inmiddels zoveel dat er ons inziens enigszins sprake is van een bepaalde “inflatie” als het gaat om de waarde hiervan.

Wij zijn zelf niet altijd overtuigd van een keurmerk en adviseren u als klant om dit niet alléén als leidraad te nemen, maar u verder goed te laten informeren. Wij zijn van mening dat het leveren van uitstekende producten en dienovereenkomstige dienstverlening voor ons vanzelfsprekend zijn en de basis vormen voor ons bestaan. Daar heeft het voeren van een keurmerk geen invloed op.  

Logo - Uw Rubber - Keurmerk

In de praktijk blijkt echter dat een keurmerk voor potentiele klanten net even dat extra zetje is als het gaat om het vertrouwen. Daarnaast zijn wij toch van mening dat het goed is om een onafhankelijke organisatie regelmatig onze webshop te laten controleren op alle facetten die te maken hebben met “Verkoop of Afstand”, zodat u met een goed gevoel een bestelling in onze webshop kunt plaatsen. 

Daarom hebben wij een onafhankelijk orgaan gevraagd onze webshop en dienstverlening te controleren. Als resultaat daarvan zijn wij trots u te kunnen meedelen dat wij op alle facetten voldoen aan de wettelijke eisen en normen m.b.t. “Verkoop op Afstand” en derhalve het keurmerk “WebwinkelKeur” mogen voeren.

WEBWINKELKEUR

De Stichting WebwinkelKeur is een onafhankelijk orgaan dat als stichting zonder winstoogmerk meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen. Het WebwinkelKeur is uniek omdat het een gedragscode combineert met klantervaringen. Op die manier wordt onze webshop zowel door de stichting als door onze klanten beoordeeld.

Uw Rubbertegel - WebwinkelKeur

Uw voordelen

Het mogen voeren van het keurmerk betekent dat u:

 • als consument erop kunt vertrouwen dat wij als lid van Stichting WebwinkelKeur een bestelling conform de wettelijke regels zullen benaderen en u weet dat:
  • u veilig kunt bestellen
  • u veilig kunt betalen
  • uw privacy is gewaarborgd
  • het keurmerk strikt wordt nageleefd
  • u een retourrecht heeft van 14 dagen
 • als consument erop kunt rekenen dat de Stichting WebwinkelKeur zorgt voor een regelmatige controle op de naleving van de Gedragscode & Voorwaarden waar wij ons aan hebben te houden
 • als consument erop kunt rekenen dat wanneer u een klacht heeft deze door de Stichting WebwinkelKeur zal worden behandeld middels een onafhankelijke geschillencommissie. Daarnaast zullen zij er alles aan doen om te komen tot een oplossing van het conflict en uiteindelijk een bindende uitspraak

Kortom Uw Rubbertegel zorgt in samenwerking met Stichting WebwinkelKeur dat u zorgloos online kunt winkelen.

×
×

Winkelmand

SoortFormaatKleurValhoogtePallet0 - 100101 - 200201 - 400 > 400
HEEL50 x 50 x 2,5ZWART0,90 mtr.240 stuks€ 5,50€ 5,25€ 5,00€ 4,75
HEEL50 x 50 x 2,5ROOD0,90 mtr.240 stuks€ 6,15€ 5,90€ 5,65€ 5,40
HEEL50 x 50 x 2,5GROEN0,90 mtr.240 stuks€ 6,50€ 6,25€ 6,00€ 5,75
HEEL50 x 50 x 2,5GRIJS0,90 mtr.240 stuks€ 6,50€ 6,25€ 6,00€ 5,75

Monsterbox aanvragen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag wilt zien en wellicht voelen hoe onze producten er uitzien als het gaat om kleur, materiaal en uiteraard kwaliteit !

Daarvoor kunt u gratis onze monsterbox aanvragen. Dit is een brievenbusdoos welke voorzien is van 3 stukjes Rubberen Tegels van een dikte van 2,5 cm in de kleuren Zwart, Rood en Groen.

Vul hiervoor zorgvuldig onderstaande formulier in en wij zenden u z.s.m. onze monsterbox.

Uw Rubber - Monsterbox

PEN/GAT VERBINDING

Onze Rubberen Speelplaats- en Dak- en Terrastegels zijn standaard voorzien van een zogenaamde Pen/Gat verbinding (vanaf 3,0 cm dikte)

Deze Rubberen Tegels hebben aan twee zijden vier voorgeboorde gaten. In deze vier gaten worden vervolgens vier kunststof pennen geplaatst waardoor de tegels onderling aan elkaar kunnen worden verbonden.

Op deze manier kunnen de tegels uitstekend in verband gelegd worden, zodat er één groot gekoppeld vlak ontstaat.

Standaard worden er 4 pennen per tegel (= 16 stuks per m²) meegeleverd. Deze zwarte kunststof pennen hebben een Ø van ca. 1 cm en een lengte van ca. 6 cm.

Uw Rubber - Productinfo - Pen Gatverbinding
Uw Rubbertegel - Beeldmerk Compleet

TRANSPORT & KOSTEN

Snel en goed leveren is ons motto ! Om hiervan verzekerd te zijn hebben wij gekozen voor een vaste transporteur. Deze beschikt over een uitstekend wagenpark en dito chauffeurs. Hierdoor kunnen wij u een snelle en uiterst correcte levering garanderen. Aangezien de chauffeur ook nog eens de beschikking  heeft over een electrische pompwagen kan hij uw order daar plaatsen waar u dit wenst (mits bereikbaar).

Wij hanteren scherpe transporttarieven welke uiteindelijk zijn gebaseerd op het totale orderbedrag van uw bestelling. Deze worden automatisch berekend en direct getoond tijdens het bestelproces. Bij een orderbedrag van € 1000,- of meer is de levering gratis (alléén in Nederland en de Waddeneilanden in overleg).

De tarieven zijn als volgt (incl. BTW).

NEDERLAND

OrderbedragKosten
€ 0 - € 450€ 59,00
€ 451 - € 1000€ 39,00
€ 1001 of meer€ 0,00

BELGIE & DUITSLAND

OrderbedragKosten
€ 0 - € 450€ 85,00
€ 451 - € 1000€ 85,00
€ 1001 of meer€ 85,00

Het totale orderbedrag betekent in dit geval incl. BTW en excl. transportkosten.

Valhoogte

Onze speelplaatstegels zijn TÜV gecertificeerd conform de zogenaamde HIC (Head Injury Criterion) waarden op een betonnen ondergrond volgens de geldende Europese Norm EN-1177. Deze HIC tabel geeft de relatie weer tussen de mogelijke vrije valhoogte (in meters) t.o.v. de benodigde dikte (in cm) van de Speelplaatstegel.

Middels onderstaande tabel & afbeelding kunt u nagaan welke dikte u nodig heeft.

VALHOOGTE (mtr)0,901,001,301,501,702,303,00
DIKTE TEGEL (cm)2,53,04,04,55,06,510,0